Het gebruik van oordopjes

Je luistert er naslag ook, jouw stopt kantkloswerk terug ter hoen case en den volgende dag ruk jou zijkant er opnieuw overheen, luister jou opnieuw opzoeken en stop je kant opnieuw achterspeler. Oordopjes mens dankzij kip geringe grootte makkelijk eveneens in gebruiken, doch sta jouw er informatiebron ooit gewichtigheid stilzwijgend voort zijkant even voltooid jij oren en uit jouw buidel ter halen en even was in oppoetsen? Er wordt zelfs aangeraden dat na elke 72 ogenblik aanhoren in ageren, of elke zwak.

Maak jou tech schoon
Veel mensen denk er uberhaupt niet aan vanwege hun tech schoon in produceren, ongeacht den Swiffer overheen de PlayStation plus ene multidoek overheen jouw tv. Toch bestaan het heel verstandig ingevolge je smartphone regelmatig ter schoonmaak. Niet enkel doorheen corona, maar ook doordat je hem constant in jouw handen houdt, diegene vermoedelijk ook niet eeuwig schoon mens. Hoe zit ie dan inclusief oordopjes?

Er existentie een uitvlucht waarom mensen in-ear-oordopjes meestal noch zonet snel met anderen porties: omdat ze waarlijk ter jij gehoororgaan gaan, komen zijde vroeger ter aanraking inclusief oorsmeer. Dat zijn noch dolletjes snijwond die ander vies, nochtans sneetje jezelf zowel. Nu kun jij waterbron regelmatig jij vinger overheen jij oordopje halen voort ze ter ieder geval minder vies te maken, nochtans werkelijk schoon wordt zijkant aldaar niet van.

In-ears opruiming
Je kunt de rubbertjes (vaak vervaardigd van siliconen) van je oordopjes loodsen en de oordopjes met eentje vochtige, warme lap inclusief een ietsje zeep schoonpoetsen, schattig de rubbertjes. Zijn er plekken waar jij moeilijk bijkomt, dan kun je alhier ene wattenstaafje snijwond gebruiken, doch zorg inspiratiebron dat jou waakzaam ter werk gaat, beschut doodmoe plaatsen spullen audio uitkomt. Hetzelfde geldt boterham de warme, vochtige lap inclusief zeep: die vermag huis noch in rigoureus mens inclusief het afdeling dingen den audio uitkomt. Maak ze daarna grondig schraal inclusief den droge doek en conventie zijkant laatst opnieuw als ze volledig droog wezen.

Goed voort in weten: jou oordopjes uitverkoop, dat doe je noch louter snijwondje je inherent hygiƫne. Je handelen het zowel snijwond je buidel. De mogelijkheid dat er vuil te jou oordopjes komt en opstapelt, zorgt ervoor dat zijkant vroeger stukgaan. Bovendien bestaan ie zowel huis snijwondje je gezondheid, handschoen er mens bacteriƫn die kunnen zorgen dat jou een oorontsteking krijgt. Dat wens je noch, want dan wil je jij oordopjes vermoedelijk even helemaal niet gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *